English
Search icon
Доставчик
Потребител
Provider image
Принт
Print image
Изпращане
Send image
Доставка
Delivery image
Сортиране
Sort image
Sort image

Електронното фактуриране е автоматичен процес на издаване, изпращане, получаване и обработка на фактури по електронен път.

Електронното фактуриране е част от търговските процеси, наречени „поръчка-инкасиране“, от гледна точка на доставчика и „покупка-плащане“, от гледна точка на купувача. Преминаването към електронно фактуриране ще доведе до по-малък разход на време, по-бързо плащане и ограничаване на грешките във фактурите.

Сигурният обмен на електронни документи през E-faktura.bg е процес, при който доставчици и купувачи обменят и управляват електронни документи, включително електронни фактури посредством интернет. Електронните документи могат да бъдат в произволен формат, а електронните фактури се представят в структуриран XML формат. Към електронните фактури, също така, може да бъдат прикачани документи, например стокови разписки, уведомления, рекламни материали, сертификати, застраховки, подробни разпечатки и др., съпътстващи фактурата документи. Тези документи могат да бъдат в произволен формат.

Сигурният обмен на електронни документи, в т.ч. електронни фактури, осигурява бързо и сигурно управление в реално време на процеса по представяне на документи между двете страни издател и получател. Електронното фактуриране предоставя възможности за бърз сетълмент и подобряване на наблюдението на паричните потоци, намаляване на разходите и грешките, породени от човешкия фактор.

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Последвайте ни:

Търговска мрежа


ATM map

Вижте всички офиси

Имате запитване

captcha
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!

* Всички полета са задължителни