English
Search icon
Електронни документи Featured Image

В отговор на нуждите на бизнеса, екипът на E-faktura.bg разработи услугата "Сигурен Обмен на всякакъв тип Електронни Документи" (Secure Document Exchange - SDX).

Изпращане на SDX

E-faktura.bg предлага възможност за изпращане на защитен пакет от файлове с обем до 1 MB – например договори, спецификации, лизингови схеми, сертификати, нотариални покани и др. до един или повече получатели. Няма никакви ограничения относно формата на електронните документи, които могат да се изпращат/получават през системата. Те могат да бъдат прикрепени към електронните фактури или изпратени независимо от тях. Обменяните документи отговарят на изискванията на Закона за Електронния Документ и Електронния Подпис.

Екипът на E-faktura.bg осигурява автоматизираното изпращане на различните типове документи до техните получатели. По този начин Вие пестите време, пари и ресурси, като гарантирате най-висока сигурност на доставка.

SDX е част от функционалностите в E-faktura.bg, но тя може да бъде ползвана както паралелно, така и отделно от останалите услуги в системата.

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Последвайте ни:

Търговска мрежа


ATM map

Вижте всички офиси

Имате запитване

captcha
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!

* Всички полета са задължителни