English
Search icon
Малки издатели Featured Image

Вие издавате между 50 и 100 фактури на месец? В такъв случай, включването в E-faktura.bg не изисква интеграция и може да стане още днес. 

E-faktura.bg е гъвкаво решение, което може да отговори на нуждите на по-малките фирми, като предложи конкуретно решение, неизискващо никаква интеграция. Услугата предоставя възможност за въвеждане на фактури онлайн и тяхното подписване. Създадените фактури отново са в XML E-faktura.bg формат и съответно за тях важат всички предимства, които предоставя структурирания формат. Като например възможност за автоматизиране на процесите по получаване на фактури при Вашите контрагенти, както и интеграция с интернет банкиране на банки-партньори на системата.

Т.нар. „ръчно въвеждане“ поддържа картотека с:

  • Контрагенти; 
  • Услуги; 
  • Банкови сметки.

Благодарение на тази функционалност Вие ще въвеждате вашите фактури лесно и бързо. Предимството на „ръчното въвеждане“ е, че Вие се възползвате от почти всички предимства на електронните фактури, без да е необходимо да инвестирате средства в интеграция, допълнителна разработка и време. Вие можете да започнете да издавате електронни фактури веднага и без ангажименти!

 

Съвместимост със счетоводен софтуер

Възможност за непрекъсваемост на бизнес процесите (STP) в частта фактуриране!

E-faktura.bg има установени контакти с фирми, разработващи ERP и счетоводни системи. Партньорството между тях и БОРИКА АД осигурява на крайните клиенти експортиране на фактури в XML формат и тяхното зареждане в www.eFaktura.bg директно и без допълнително конвертиране.

Списък на счетоводен софтуер, поддържащ E-faktura.bg XML:Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Последвайте ни:

Търговска мрежа


ATM map

Вижте всички офиси

Имате запитване

captcha
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!


* Всички полета са задължителни