English
Search icon
Средни и големи издатели Featured Image

Вие издавате над 100 фактури на месец? Тогава ние препоръчваме автоматизиране на процесите. Това означава, че веднъж след като сте създали фактурите, е необходимо те да бъдат „експортирани“, вместо отпечатани. Списък на интегрираните счетоводни и ERP системи можете да намерите в секцията "Съвместимост със счетоводен софтуер".

Експортираните фактури са в предварително договорен структуриран формат, или директно в XML E-faktura.bg формат. БОРИКА АД предоставя на своите клиенти локален софтуер, наречен eFTools, чиято задача е да конвертира, подписва с електронен подпис и зарежда автоматично електронните фактури в системата E-faktura.bg. На база на предоставен имейл адрес (той може да е повече от един), системата изпраща уведомление до получателя, което съдържа стандартен текст и покана към него да си получи фактурата.

Получаването на фактурата става в E-faktura.bg, като всеки получател има свои собствен профил, където може по всяко време да достъпва получените фактури, да ги преглежда и да ги заплаща през осигурените от системата канали.

 

Съвместимост със счетоводен софтуер

Възможност за непрекъсваемост на бизнес процесите (STP) в частта фактуриране!

E-faktura.bg има установени контакти с фирми, разработващи ERP и счетоводни системи. Партньорството между тях и БОРИКА АД осигурява на крайните клиенти експортиране на фактури в XML формат и тяхното зареждане в www.eFaktura.bg директно и без допълнително конвертиране.

Списък на счетоводен софтуер, поддържащ E-faktura.bg XML:Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Последвайте ни:

Търговска мрежа


ATM map

Вижте всички офиси

Имате запитване

captcha
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!

* Всички полета са задължителни