English
Search icon

EVN БЪЛГАРИЯ

"Ефектите от използването на електронни фактури са поне в три посоки: олекотяване на процесите и взаимовръзките вътре в организацията; подобряване на контрола върху процеса на фактуриране; гарантиране на получаването на фактурите, което пък ще избегне спорове с клиенти. Защото за EVN от първостепенно значение е предоставянето на висококачествена комплексна услуга. А това включва и гарантиране доставката на фактурите".


Петър Янков
Ръководител отдел "Клиентски сметки", EVN България

ТНТ БЪЛГАРИЯ

"Въвеждането на проекта, освен икономически ефект, ни помогна да направим и културна и екологична революция - както вътре в TNT, така и във фирмите, ползващи услугите ни. Усилията ни в тази насока бяха отличени и с наградата за "Инвеститор в околната среда в годишните награди за отговорен бизнес за 2008 г." на Българския форум на бизнес лидерите."Иван Василев
Управител на "ТНТ България"

АЛБЕНА ТУР

"Електронни фактури издаваме от април месец 2010 г. Обърнахме се към е-фактуриране, тъй като с разрастването на бизнеса, нараснаха и обемите. Електронното фактуриране намали разходите за издаване и доставяне на фактурите. eFaktura.bg ни даде възможност да следим статуса на всички издадени фактури на едно място. Спряхме се на решението, защото беше достатъчно гъвкаво да отговори на нашите конкретни нужди. Допаднаха ни оперативността и бързата реакция на колегите от БОРИКА - БАНКСЕРВИЗ, също така тяхната презентация и виждане за развитие."


Матей Русев
Изпълнителен директор на "Албена Тур"

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41

работно време: 8:30 – 17:30 в работни дни

тел.: 0700 199 10 на цената на един градски разговор за стационарни телефони на vivacom

моб.: *9910 на цената на разговор в съответната мобилна мрежа, съгласно тарифния план на клиента

и-мейл:office


Find us in

Търговска мрежа


ATM map
Вижте всички офиси

Имате запитване

captcha
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!


* Всички полета са задължителни

Live chat iconLive chat