English
Search icon

EVN БЪЛГАРИЯ

"Ефектите от използването на електронни фактури са поне в три посоки: олекотяване на процесите и взаимовръзките вътре в организацията; подобряване на контрола върху процеса на фактуриране; гарантиране на получаването на фактурите, което пък ще избегне спорове с клиенти. Защото за EVN от първостепенно значение е предоставянето на висококачествена комплексна услуга. А това включва и гарантиране доставката на фактурите".


Петър Янков
Ръководител отдел "Клиентски сметки", EVN България

ТНТ БЪЛГАРИЯ

"Въвеждането на проекта, освен икономически ефект, ни помогна да направим и културна и екологична революция - както вътре в TNT, така и във фирмите, ползващи услугите ни. Усилията ни в тази насока бяха отличени и с наградата за "Инвеститор в околната среда в годишните награди за отговорен бизнес за 2008 г." на Българския форум на бизнес лидерите."Иван Василев
Управител на "ТНТ България"

АЛБЕНА ТУР

"Електронни фактури издаваме от април месец 2010 г. Обърнахме се към е-фактуриране, тъй като с разрастването на бизнеса, нараснаха и обемите. Електронното фактуриране намали разходите за издаване и доставяне на фактурите. eFaktura.bg ни даде възможност да следим статуса на всички издадени фактури на едно място. Спряхме се на решението, защото беше достатъчно гъвкаво да отговори на нашите конкретни нужди. Допаднаха ни оперативността и бързата реакция на колегите от БОРИКА - БАНКСЕРВИЗ, също така тяхната презентация и виждане за развитие."


Матей Русев
Изпълнителен директор на "Албена Тур"

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Последвайте ни:

Търговска мрежа


ATM map

Вижте всички офиси

Имате запитване

captcha
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!


* Всички полета са задължителни