English
Search icon
Канали за разплащане Featured Image

E-faktura.bg затваря цикъла „фактура-плащане-реконсилиация“ с нова услуга по заплащане през онлайн банкиране. Електронните фактури вече могат да се заплащат през каналите за онлайн банкиране, на банки – партньори на системата E-faktura.bg. За момента такива са Банка ДСК, Кей Би Си Банк България, Обединена Българска Банка и Търговска банка Д.

Разплащане през канали за онлайн банкиране на банки партньори

Получателите в E-faktura.bg, които ползват и каналите на Банка ДСК, Кей Би Си Банк България, Обединена Българска Банка и Търговска банка Д могат да заплащат получените фактури автоматизирано. Така отпада необходимостта от преписване на сумите от фактурата и вписване на основание за плащане. Информацията от фактурите се прехвърля автоматично в клиентския профил в електронното банкиране. Освен удобство, това означава и елиминиране на риска от допускане на грешки, които могат да доведат до повече разходи, свързани с разплащанията с доставчици. Всички получатели в E-faktura.bg и клиенти на тези онлайн канали – могат да се възползват веднага от опцията за заплащане на е-фактури.

Какво е необходимо да направи издателят, за да получава плащания чрез E-faktura.bg?

Издателят на електронни фактури е необходимо да посочи IBAN на банковите сметки в издадените от него фактури, по които желае да получи парите. 

Какво е необходимо да направи получателят, за да извършва плащания чрез E-faktura.bg?

Получателят на електронни фактури е необходимо да ползва интернет банкиране на някоя от изброените банки – партньори.

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Последвайте ни:

Търговска мрежа


ATM map

Вижте всички офиси

Имате запитване

captcha
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!

* Всички полета са задължителни