English
Search icon

Достъп до електронните документи/фактури в реално време

Всеки потребител на получателя на електронни документи/фактури има сигурен персонален online достъп до всички документи. Потребителите могат по лесен начин да управляват големи масиви от електронни документи/фактури като посредством широк набор от филтри могат да достигат до желаната от тях информация за текущи или архивирани вече фактури.

Непроменимост на формата

Електронните документи от вида Microsoft® Word, Portable Document Format (PDF), Joint Photographic Experts Group (JPEG) и др. се изпращат в своя оригинален вид.

Плащане с карта

Заплащането на задълженията по фактура може да се осъществи веднага след приемане на електронните фактури, при това без да се напуска работното място. Не е необходимо да се пишат платежни нареждания.

Бърз процес по оспорване на фактури

Възможността за online оспорване на фактури спестява дългите и досадни телефонни разговори. Потребителите имат възможност бързо да задават въпроси относно реквизити, суми и други елементи на фактурата. Те също могат да прикрепват различни документи към въпросите си за потвърждаване на тезата си.

Единен поглед към всички фактури

Единният портал и стандарт за представяне на фактури от различни доставчици дава възможност на получателя да има единен поглед към информация, генерирана от различни IT системи, но представена му по един и същ начин.

Електронен архив

Законовото изискване за съхранение на фактурите за дълги периоди води до високи разходи при традиционното организиране на хартиени архиви. Електронният архив намалява разходите и създава възможност за по лесен достъп до информацията независимо от периода назад във времето

Няма ръчно въвеждане на данни

Доставянето на електронни фактури става изключително бързо и те веднага могат да бъдат преглеждани, съхранявани локално и импортирани във финансовата система на получателя, ако това се изисква. Използвания формат за описание на данните позволява директно четене на фактурите от програмни средства или конвертирането им към специфични или наложени в практиката формати. Това премахва изискването за ръчно въвеждане и свързаните с това време и риск от грешки.

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Последвайте ни:

Търговска мрежа


ATM map

Вижте всички офиси

Имате запитване

captcha
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!

* Всички полета са задължителни