English
Search icon
Микро издатели Featured Image

Това са фирми, които издават по-малко от 20 фактури на месец. За тях ние разработихме необвързващата услуга, наречена „предплатени пакети“. За нея важат всички предимства на „ръчно въвеждане“, но при още по-свободни условия!

Единственото, което е необходимо, е ПРОФЕСИОНАЛЕН електронен подпис от B-trust®. Ако Вие притежавате такъв, то можете да се свържете с представител на БОРИКА АД, който ще активира за Вас, напълно безплатно 10 електронни фактури.

Така Вие ще можете да тествате системата абсолютно без никакви ангажименти.

За разлика от „ръчно въвеждане“, с „предплатените пакети“ Вие можете предварително да заплащате обема фактури, който ще ползвате, например 33 или 99 фактури. Ако притежавате ПРОФЕСИОНАЛЕН електронен подпис B-trust®, Вие можете веднага да започнете да издавате електронни фактури и да закупувате толкова броя фактури, колкото Ви е необходим, без ограничение и без договор!

Предплатената разновидност на E-faktura.bg е подходяща за вас, ако:

  • Издавате от 10 до 100 фактури месечно; 
  • Имате проблеми с неполучени или закъснели фактури;
  • Клиентите ви се намират в много и отдалечени места (или в чужбина) и доставката на хартиени фактури до тях води до значителни разходи;
  • Желаете да знаете точно в кой момент е получена фактурата и да проследите плащането по нея, ако то се извършва по електронен път;
  • Искате да се възползвате от възможността да автоматизирате дейността по издаване на фактури и да елиминирате риска от случайни грешки.

Предплатените пакети с електронни фактури се характиризират със следните възможности: 

  • Създаване на картотека с контрагенти, услуги, продукти и банкови сметки, информация за статуса на фактурата – известена, получена, оспорвана, търсене на документи по: тип (фактура, кредитно и дебитно известия, име на получател, дата, срок на плащане, статус (неактивирана, получена, известена, върната, анулирана, оспорвана)); 
  • Възможност за поставяне на различни флагове за маркиране на документи, експортиране на отчети в Excel, безплатен архив в рамките на 0.5 GB, с възможност за съхранението на архива локално при клиента;
  • Всеки пакет има срок на валидност, както е посочено в таблицата. 6 месеца след изтичане на този срок, информацията за издадените фактури продължава да е достъпна с възможност за съхраняване локално при клиента. При активиране на нов пакет срокът на съхранение на електронния архив се продължава със срока на неговата валидност плюс 6 месеца.

Ако вече притежавате е-подпис B-Trust, е необходимо да се свържете с нашият Help Center и да заявите услугата.

 

Съвместимост със счетоводен софтуер

Възможност за непрекъсваемост на бизнес процесите (STP) в частта фактуриране!

E-faktura.bg има установени контакти с фирми, разработващи ERP и счетоводни системи. Партньорството между тях и БОРИКА АД осигурява на крайните клиенти експортиране на фактури в XML формат и тяхното зареждане в www.eFaktura.bg директно и без допълнително конвертиране.

Списък на счетоводен софтуер, поддържащ E-faktura.bg XML:Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Последвайте ни:

Търговска мрежа


ATM map

Вижте всички офиси

Имате запитване

captcha
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!

* Всички полета са задължителни